Reiseditie

Blijven avonturieren!

Europa

Reiseditie_stedentrip

Denk na over je nieuwe stedentrip!

Europa: citytrip of rondreis?

Europa, het populairste continent voor een citytrip of om een rondreis te maken. Op Reiseditie laten we je graag zien dat je geen verre reizen hoeft te maken om te genieten van prachtige landschappen, indrukwekkende architectuur en een rijk cultureel leven. Ontdek Europa!

Europa heeft voor iedere reiziger wat wils. Het aanbod in Europa is zo ruim en de meeste bestemmingen zo dichtbij, dat je we je aanraden om vooraf goed te kijken wat je uit je reis wil halen. Met een citytrip kun je elementen als cultuur, architectuur en uitgaan gemakkelijk combineren maar de ene stad is de andere niet.

Ook met een rondreis kun je onvergeetelijke ervaringen en indrukken op doen. Je kunt een rondreis door een land of zelfs meerde landen maken. Limitaties in tijd en kosten maken dat een goede voorbereiding noodzakelijk is om je droomreis compleet te maken.

Reiseditie zet voor jou de hoogtepunten op een rij, geeft praktische informatie en werkt samen met vloggers en bloggers om jou te inspireren!

Europa in het kort

Europa wordt ook wel het oudste continent genoemd. Verschillende oorlogen en op het continent hebben hun sporen nagelaten. Inmiddels is Europa één van de meest vreedzame continenten en werken (nu nog) 29 lidstaten samen op het gebied van veiligheid, handel en vrij verkeer van personen. In de meeste lidstaten kun je inmiddels met de Euro betalen, de gemeenschappelijke munt.

 

 

 

 

Je kent vast de drommen Japanners, Chinezen en Amerikanen die onze windmolens op de foto zetten, over de Amsterdamse grachten slenteren of

Thema door Anders Norén