Over Reiseditie

Op deze pagina vertellen we iets meer over onszelf, onze missie en hoe je met ons in contact kunt komen. Wij vinden het belangrijk om de vele bezoekers van Reiseditie meer te vertellen wie achter alle mooie foto’s, handige links en nuttige informatie zit.

Wie zijn wij

Twee broers met een passie voor reizen, schrijven en…kwaliteit! Samen hebben we in november 2017 Reiseditie.nl overgenomen en werken sindsdien hard om de site continu te verbeteren. Jouw opmerkingen, vragen en suggesties zijn dan ook van harte welkom!

XX,in het dagelijks leven SEO & CM Executive bij XX, is de specialist op het gebied van websites inrichten en zorgt ervoor dat we vindbaar zijn. XX is bijzonder creatief en heeft elke dag nieuwe ideeën om Reiseditie te verbeteren.
FOTO

XX, werkt als HR Adviseur in de financiële dienstverlening maar legt zich voor Reiseditie toe op het schrijven van content. Zijn gestructureerde manier van denken is nodig om alle creatieve ideeën van zijn broer om te vormen tot haalbare doelen.
FOTO

Onze missie en werkwijze

Er is ontzettend veel informatie te vinden over reizen, stedentrips en over allerlei hotspots die je kunt bezoeken. Veel websites zijn van commerciële partijen als reisorganisaties. Wij verwijzen je op onze pagina’s’ vaak door naar deze partijen om een reis te boeken. Echter, onze missie is om kwalitatief goede informatie te geven zodat jij de ideale reis of citytrip kunt voorbereiden. Door middel van heldere en bondige overzichten, leuke tips, links naar handige websites, samenwerkingsverbanden en mooie foto’s helpen we je de juiste keuze te maken. Daarnaast werken we samen met vloggers en bloggers en vragen we mensen die een bepaalde plek hebben bezocht, om een kort interview te geven over hun reis. Zo kun jijzelf bepalen hoeveel informatie je wilt gebruiken en brengen we informatie uit eerste hand naar je toe om jou te inspireren!

Wij hopen dan ook dat je net zo kunt genieten van je reizen als wij doen, in Europa of daarbuiten.

Doelstellingen met Reiseditie

We zijn begonnen met elke maand in 2018 een stedentrip te adviseren. Daarna willen we rondreizen door landen binnen Europa inzichtelijk te maken. Als dat staat, richten we ons op andere continenten. Verder experimenteren we constant met nieuwe ideeën om jou nog beter te bedienen.

We staan erg open voor jouw ideeën, wensen of vragen. Laat een berichtje achter op één van onze pagina’s of neem persoonlijk contact op.