Europa, ontdek de leukste en goedkoopste stedentrips van 2019

STEDENTRIPS EUROPA

Welkom op dé pagina over stedentrips in Europa, het populairste continent voor een stedentrip of een weekendje weg. Op Reiseditie zetten we de beste stedentrips van 2019 voor je op een rij. Kijk hier voor praktische informatie, inspiratie en tips. Reiseditie zorgt ervoor dat jij de stedentrip kiest die bij je past!

GA GOED VOORBEREID OP STEDENTRIP

Europa heeft voor iedere reiziger wat wils. Het aanbod van stedentrips in Europa is erg ruim en de meeste bestemmingen zijn dichtbij. We raden je aan om vooraf goed te kijken wat je uit je reis wilt halen. Daarom zet Reiseditie voor jou de hoogtepunten van Europa op een rij, geeft praktische informatie en werkt bovendien samen met vloggers en bloggers om jou te inspireren!

Reiseditie adviseert jou waarom je juist in een maand een stedentrip naar een bepaalde stad moet boeken. Dat je niet ver weg hoeft of veel geld uit moet geven om een geweldige tijd te hebben wordt meteen duidelijk! Wij kijken naar ervaringen, prijs en verschillende aspecten van een stedentrip zoals cultuur, architectuur en uitgaan. Bovendien hebben we een deskundige ingeschakeld om per stad twee bijzondere restaurants uit te lichten.

STEDENTRIP EUROPA PER MAAND IN 2019

Met trots presenteren wij de onze lijst welke stad je het beste bezoeken in een bepaalde maand. In het enorme aanbod van stedentrips geven wij een overzichtelijk rijtje met stedentriptips. Klink op een link om meer te ontdekken over een stad en waarom Reiseditie juist in die maand deze stedentrip in Europa uitlicht. 

Dit moet je nog meer weten voordat je op stedentrip

Ons motto is niet voor niks: blijven avonturieren! Om jouw avontuur tot een succes te maken hebben wij van Reiseditie nog wat laatste tips voor je. We hebben ons lijstje met ‘Stedentrips Europa per maand in 2019’ gepresenteerd en je al doorverwezen naar actuele wisselkoersen en welke munteenheden in Europa worden gebruikt.

Hoewel elke citytrip of reis verschilt, zijn er toch een paar algemene tips die we je mee willen geven.

Vaccinaties

Europa is redelijk veilig en je loopt een verlaagd risico op infecties. Toch raden we je aan even te kijken bij de GGD. We zouden het vervelend vinden als je stedentrip verandert in een nachtmerrie. Vaccineren is in Nederland niet duur.

In de meeste lidstaten kun je inmiddels met de Euro betalen, de gemeenschappelijke munt. Klik hier voor een overzicht welke munteenheid gebruikt wordt en wat de actuele wisselkoerzen zijn.

Wat mag ik meenemen?

We gaan er vanuit dat je niet bereid bent om extra te betalen om bagage mee te nemen. Binnen Europa gelden de volgende regels:

Kijk voor vertrek toch nog even HIER om te kijken of de regels niet gewijzigd zijn.